luni, 30 aprilie 2012

Ce rochii sa porti daca esti mai plinuta


Daca esti mai plinuta, nu inseamna ca nu poti purta rochii sau haine care sa iti avantajeze formele. In acelasi timp, nu inseamna ca trebuie sa alegi cea mai mica marime la rochii, crezand ca iti va flata corpul, ci sa optezi pentru rochii care ascund partile de care nu esti foarte mandra si le descopera pe cele care arata grozav. Exista o multime de modele de rochii pentru femei mai plinute, dintre care trebuie sa alegi modelul potrivit conformatiei tale, deoarece nu toate doamnele sunt avantajate de acelasi stil.
Multe femei care nu sunt foarte slabe au tendinta sa se imbrace in haine foarte largi, fara sa isi dea seama ca de fapt astfel de tinute le fac sa para si mai voluminoase decat sunt de fapt. O multime de vedete care nu sunt slabe stiu sa isi puna in evidenta cele mai frumoase parti ale trupului si sa arate extrem de bine, asa ca trebuie sa inveti si tu sa iti alegi hainele potrivite, care sa transforme intr-o aparitie atragatoare. Si cum rochiile sunt unul din articolele vestimentare preferate de sexul frumos, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi modelele perfecte pentru tine. Tine minte aceste trucuri atat in momentele in care iti cauti o rochie casual sau office, cat si atunci cand mergi la shopping de rochii de seara, deoarece regulile se pastreaza.

Un truc pe care nu toata lumea il stie este sa fii bronzata atunci cand imbraci o rochie. Pe langa faptul ca aproape toate persoanele arata mai bine bronzate,bronzul parca "sterge" pur si simplu cateva kilograme din aspectul unei persoane. Cum nu multe dintre noi putem ajunge prin tari exotice periodic astfel incat sa fim mereu bronzate natural, raman doua variante: solarul ( daca ne asumam toate riscurile) si bronzarea organica ( nu presupune nici un risc si nici efecte secundare pe termen lung) De preferat, bronzarea cu Sun Junkie, sunt lideri mondiali in domeniu si ne asigura un bronz frumos care se duce uniform si fara pete.

Daca bratele tale sunt tonifiate si arata bine, poti opta pentru o rochie fara maneca sau chiar fara bretele. Secretul costa in echilibru, asa ca trebuie sa gasesti mereu calea de mijloc. Daca arati o parte a corpului, acopera o alta. Daca dimpotriva, bratele tale sunt mai groase sau ti se pare ca pielea in acea zona nu este ferma, atunci opteaza pentru o rochie cu maneci lungi sau trei sferturi care poate avea un decolteu frumos sau poate avea o lungime pana la genunchi, descoperind gambele si niste glezne frumoase.

Inainte de a te apuca sa cauti o rochie, ai grija la lenjerie. Spre deosebire de femeile slabe, in cazul doamnelor mai plinute trebuie sa se acorde o atentie deosebita lenjeriei atat din punct de vedere al materialului, cat si a suportului pe care il ofera. Un sutien bun de exemplu te poate transforma intr-o alta persoana. Femeile cu bustul mare au uneori tendinta sa neglijeze acest aspect, purtand lenjerie de calitate indoielnica, considerand ca nu este necesar sa caute sutiene cu push up si care ofera un suport bun. Orice stilist renumit incepe sedinta de stil chiar de la lenjerie. Ridicand sanii cu ajutorul unui sutien potrivit nu obtii doar un bust atragator, ci accentuezi si talia, alungind silueta.

Un decolteu interesant va atrage atentia asupra fetei si a gatului. Decolteul in V avantajeaza femeile mai plinute, alungind linia gatului si silueta pe ansamblu.

Daca esti inalta, alege rochii lungi, care echilibreaza silueta si te fac sa arati spectaculos, iar daca esti mai scunda, cauta rochii mai scurte, dar fara sa exagerezi. O rochie prea scurta nu te va avantaja, asa ca este mai bine sa cauti pana gasesti lungimea potrivita. Daca ai picioare frumoase poti opta si pentru rochii pana la genunchi sau chiar deasupra genunchiului, dar daca ai gambele mai groase, este bine sa probezi mai multe modele de rochii de lungimi diferite, deoarece fiecare persoana este diferita si deci fiecaruia i se potriveste altceva. In functie de conformatie, ai putea alege rochii al caror tiv se termina exact sub genunchi, sau unele mai lungi, care ajung pana la jumatatea gambei.

Nu alege niciodata rochii din materiale transparente, deoarece acestea nu sunt nici elegante si nici nu te avantajeaza. Alege materiale opace, de calitate, care nu lasa pielea sa se zareasca. De asemenea, este mai bine sa eviti materialele prea stalucitoare, cum este satinul de exemplu.

Pentru a completa o tinuta ce are ca piesa de baza o rochie, alege pantofi cu tocuri cat mai inalte. Nu doar ca orice rochie arata mai bine alaturi de o pereche de pantofi cu toc, dar acestia te mai inalta cu cativa centimetrei si te fac sa pari mai slaba.
Alege culori care se potrivesc nuantei tenului si parului tau si nu te imbraca mereu doar in negru. O rochie intr-o combinatie interesanta de culori te poate face sa arati mult mai bine decat o rochie neagra, simpla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu