marți, 26 august 2014

Am descoperit "bagheta magica pentru slabit"! Hocus-pocus si gata!

In sfarsit s-a descoperit "bagheta magica pentru slabit", hocus-pocus si s-a terminat cu kilogramele in plus, fara nici un efort din partea ta! Suna bine, nu? Poate te dezamagesc, dar am glumit! Si eu mi-as dori sa existe asa ceva...
Un proces de slabire, mai ales cand acest lucru vrem sa se desfasoare fara a pune in pericol sanatatea, presupune mult mai mult. In primul rand, implicare din partea ta, motivare, realism si vointa. Specialistii vor face tot pentru a te sustine, aparatele te ajuta sa slabesti mai repede si mai frumos, procedurile performante te ajuta sa slabesti localizat, acolo unde cu dieta si cu sportul este aproape imposibil, tehnicile performante te ajuta sa slabesti si sa nu mai redepui kilogramele pierdute, consultanta in nutritie are rolul de schimba stilul alimentar, insa este nevoie de colaborare intre tine si echipa noastra de specialisti. Nici cel mai performant aparat nu face minuni daca nu exista implicare si din partea ta. 
Pe langa acestea, trebuie sa fii realista! Toate kilogramele depuse de-a lungul timpului nu pot fi "spulberate" dupa o sedinta! Organismul trece prin anumite faze, la unele persoane procesul de slabire este mai rapid, la altele mai lent, in functie de foarte multi factori. De exemplu: daca o persoana se confrunta cu kilogramele in plus inca din copilarie, cu siguranta va reactiona mai incet decat o persoana care s-a ingrasat in ultimii doi ani. Si multe altele, toate acestea ti se vor explica la prima vizita la DermoSim Estetic in cadrul diagnozei. De ce este importanta o diagnoza inaintea inceperii oricarui tip de tratament? Pentru ca ne ajuta sa facem cele mai bune recomandari, personalizate pentru ca fiecare organism este unic si pentru ca trebuie sa stim de unde plecam si unde ne dorim sa ajungem! Te astept cu drag sa punem capat kilogramelor in plus, nu printr-o magie ci printr-un program bine stabilit! Am toti aliatii necesari: vointa ta, cele mai performante terapii, cel mai nou concept de nutritie si o echipa de specialisti! 

Simona Andronovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu