luni, 27 aprilie 2015

Ce se întâmplă când scapi de kilogramele în plus?

Kilogramele în plus cauzează o mulțime de probleme de sănătate, iar dacă slăbești, organismul tău funcționează mult mai bine. În primul rând, durerile de cap dispar în proporție de 57%, iar riscul de depresie scade cu aproximativ 55%. 
Când începi să scapi de grăsimea în plus, ai șanse mai mari să scapi de apnee. Funcțiile plămânilor se îmbunătățesc considerabil, iar riscul de a face astm scade cu 82%. Oamenii supraponderali sau obezi sunt predispuși la boli cardiovasculare, dar dacă slăbești, ești cu 82% mai protejat de aceste afecțiuni. În aceste condiții, nici hipertensiunea nu mai presupune o problemă.
Ficatul tău funcționează mai bine, când ai o greutate normale, iar riscul de a face boala ficatului gras scade cu până la 90%. Nici diabetul nu mai este o amenințare, având 83% șanse să nu suferi de această afecțiune. Aspectul picioarelor tale va fi îmbunătățit, deoarece kilogramele în plus duc la apariția varicelor și a capilarelor sparte. Studiile au mai arătat că oamenii care au slăbit au avut o îmbunătățire a calității vieții cu 95%, iar riscul de deces prematur a scăzut cu 89%.
Deci, ce crezi? Merită organismul un efort din partea ta pentru a-i îmbunatăți calitatea? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu