vineri, 9 martie 2012

VERGETURILE - mai putem face ceva? Se mai "repara" sau nu?


Atat de frecvente si inesteice, vergeturile sunt prezente la aproape orice persoana. Desi acestea pot fi privite la femeile care au nascut ca "o medalie de merit", iar la adolescente ca un semn al maturizarii, nimeni nu este incantat de aparitia lor.
   Vergeturile apar ca urmare a degradarii retelei de colagen din piele  si au o cauza necunoscuta pana in prezent, mostenirea genetica avand un rol important.
   Intr-o oarecare masura aparitia vergeturilor poate fi prevenita prin pastrarea greutatii corporale in limite normale, astfel ca elasticitatea pielii sa nu fie suprasolicitata, hidratare adecvata din interior(consum de lichide) si din extrior(produse cosmetice) si, bineinteles, o alimentatie corecta cu toate vitaminele si mineralele necesare!
In stadiul incipient, cand culoarea vergeturilor este inca rozalie, se recomanda urmarea unui program specific acestor probleme realizat cu aparatul LPG Cellu M6. Reducerea vergeturilor este semnificativa, mai ales in cazul femeilor tinere.
Dintre produsele cosmetice de pe piata care promit rezolvarea acestor probleme, una singura nu a promis nimic, dar si-a demonstrate eficacitatea. Concurand cu cele mai renumite branduri, a castigat detasat toate testele privind repararea pielii dupa interventii chirurgicale, fermitate, regenerare, atingand in cele din urma recordul: reducerea vergeturilor pana la 80% indiferent de “vechimea” lor. Acest produs se gaseste si in Romania din 2011 si este vorba despre ULTIMATE REPAIR FIRMING BODY CREAM din gama de produse dermatocosmetice de la Babor – DOCTOR BABOR.
Deci, vergeturile nu se vindeca in totalitate, dar exista sansa de a le reduce semnificativ. Cu cat actionam mai repede impotriva lor, cu atat mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu