miercuri, 22 mai 2013

Protectia solara...mai importanta decat crezi!


Cu totii avem nevoie si iubim lumina soarelui. Stimuleaza crearea endorfinelor, proprii hormoni de fericire si stimuleaza producerea vitaminei D. In zilele cu soare puternic, avem mai multa energie, suntem mai echilibrati si avem o stare generala mai buna. Dar aceasta senzatie de bunastare ne poate tenta uneori sa renuntam la precautii! La urma urmelor, cati dintre noi nu gandesc la pericolele implicate precum arsuri, imbatranirea pielii  sau chiar cancer de piele? In doar cateva minute, razele UVA si UVB pot produce daune iremediabile pielii. 
Sunt o iubitoare de soare, imi place sa fiu bronzata, am un pigment care ma ajuta, dar cu toate acestea, nu neglijez niciodata protectia solara...vreau un bronz perfect, nu alte afectiuni! Si din acest motiv am ales BABOR! Cu 40 de ani in urma au introdus SPF-ul in produsele cosmetice, am fost in Aachen si am vazut ce inseamna tehnologia Babor si nu cred in produse de 30 lei care mai au si SPF, acest lucru este foarte greu de realizat si nu ar insemna aceste costuri minime. De aceea, va spun ca este foarte important ce produse folositi, nu denumirea si promisiunile pe care le au pe eticheta!
BABOR a creat COMPLEXUL CELL PROTECT COMPLEX, care este compus din:
Extract de CASSIA ALATA – este activata de indata ce lumina soarelui ataca AND-ul. Reduce deteriorarea ADN-ului, repara instant orice “stricaciune” existenta, protectia celulara este imbunatatita semnificativ
Capsule active cu vitaminele C+E – lupta eficient impotriva radicalilor liberi
Beta-glucan – ingredient activ obtinut din celule de drojdie. Intareste sistemul imunitar al pielii, stimuleaza productia colagenului ( astfel, soarele nu va duce la imbatranirea pielii)
Toate produsele Babor au fost create dupa normele EU pentru produsele de protectie solara si masurarea dozelor de UVA/UVB.
Expuneti-va la soare, dar faceti asta intr-un mod sigur! Nu neglijati azi ce va poate afecta maine!
Cu drag,
Andronovici Simona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu