miercuri, 22 februarie 2012

Cui ii sta bine cu ruj rosu?

Rujul este piesa de rezistenta a trusei de farduri si cea mai rapida cale de a te face remarcata.  Un prim criteriu de care trebuie sa tii seama in alegerea rujului este culoarea parul. Explicaţia: parul iti invaluie fata ca o rama si adauga cea mai mare cantitate de culoare tenului. Regula este ca rujul sa faca parte din aceeasi familie de culori cu podoaba capilara.

Ori adori rosul ori il urasti din tot sufletul. Este normal sa fie asa. Rosu este culoarea care simbolizeaza atractia sexuala, seductia si feminitatea la cote maxime. Rosul este o declaratie.Cui nu-i place sa fie in centrul atentiei sa nu-si dea cu rosu pe buze.
In afara de brunete, care sunt primele candidate pentru rosu, roscatelor le vin de minune rosul teracota care duce inspre maro sau rosu visiniu.
Tonurile mai aprinse de rosu le vin bine celor care au pielea medie. Cand ai tenul palid orienteaza-te catre un rosu maroniu si fereste-te de nuantele de corai sau rujurile care bat in roz sau portocaliu.
Nuantele deschise de maro, bej, auriu, moca, le stau bine blondelor. Tonurile ciocolatii sunt indicate pentru un look de seara. Daca ai pielea medie, nici foarte inchisa nici foarte deschisa, fereste-te de tonurile prea inchise de maro in comparatie cu care trasaturile tale vor parea sterse.
Daca este un prototip pentru care aceasta culoare a fost creata in machiaj acela este bruneta. Daca ai tenul masliniu iti poti permite aproape orice nuanta de maro de la cea mai inchisa pâna la cea mai deschisa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu