vineri, 17 februarie 2012

De ce sa alegem ULTRATONE?

 Am ales sa scriu despre ULTRATONE pentru ca este un aparat cu care lucrez, dar si cu ajutorul caruia am vazut rezultate extraordinare! Atat la mine cat si la persoanele care au apelat la ajutorul biostimularii pentru diverse probleme ale corpului.
Faci sport regulat? FOARTE BINE!!! Poti combina sportul cu tratamentele ULTRATONE din doua motive: creste rezistenta la efort astfel incat vei obseva rezultatele mult mai rapid si cu ajutorul tratamentelor Ultratone poti activa musculatura care nu reactioneaza foarte bine la sport ( stim cu toate cat de greu este cu interiorul coapselor, cu fesele sau cu “aripioarele”)
Nu iti place sportul? Sau ai anumite contraindicatii(fracturi, probleme cu coloana sau alte afectiuni)? Nu totul este pierdut. Iti poti mentine forma fizica si chiar sa-ti imbunatatesti tonusul muscular facad regulat tratamente Ultratone.
De ce sa alegi Ultratone? Pentru ca echipamentele Ultratone produc o biostimulare a musculaturii folosind 44 de microcurenti, ultrasunete si raze optice ce reproduc de fapt stimularea naturala a functiilor organismului. Muschii sunt “pusi la treaba” , iar tu te vei simti ca dupa doua ore de fitness. Acest lucru este posibil printr-o continua schimbare a impulsului, a frecventei, a intensitatii si a timpului. Ultratone a introdus programe ce pot fi controlate individual, dar care variaza pentru a asigura un ciclu complet pentru fiecare program. Ce inseamna asta? Indiferent de programul ales,  Slabire, Tonus profound, Liftingul feselor si coapselor etc., se incepe cu impulsuri ce imita incalzirea, apoi exercitiu fizic intens, relaxare , iar la sfarsit drenaj. Impulsurile nu sunt percepute de creier ca fiind venite de la un stimul exterior, iar muschiul se va comporta ca atare, exact ca si cum ar fi supus unui exercitiu fizic. Tonusul muscular castigat il vei obseva in cateva sedinte, tratamentele Ultratone ducand implicit si la pierderea kilogramelor pentru ca se consuma in timpul unei sedinte cel putin 300 kcal.
Va astept la Simone Concept din Timisoara sa experimentati Ultratone!
Cu drag,
Andronovici Simona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu